Nagrada i priznanje “Regionalni ESG lider” za Imaco Systemtechnik d.o.o.

Zagreb je 05.03.2024. godine bio mjesto okupljanja malih, srednjih i velikih poduzeća, koje su zaslužno predstavljale svoj rad, doprinos i učinak, na zaštitu okoliša, društvu i upravljanje, te za to dobile priznanja i nagrade.

U konkurenciji velikih poduzeća s područja Srednje i Jugoistočne Europe, Međunarodni ekonomski forum „Perspektive“ i Društvo „Promo global“ dodijelili su Imaco Systemtechnik d.o.o. Srebrenu nagradu i priznanje „Regionalni ESG lider“ za 2023. godinu, u kategoriji Pozitivan učinak na društvo.

Nagrade u četiri kategorije – zaštita okoliša, pozitivan utjecaj na društvo, etičko upravljanje i ukupna ESG postignuća u 2023. – najboljima poduzetnicima i kompanijama uručene su u sklopu trodnevnog IX Regionalnog summita poduzetnika – 300 najboljih, održanom u Zagrebu povodom Svjetskog dana poduzetnika, 5. ožujka.

U ime Imaco Systemtechnik nagradu je preuzela Matošević Josipa, psihologinja odjela za ljudske resurse, koja je tom prilikom istaknula: „Vodeći se našim glavnim postulatom u poslu, a to je “budi čovjek”, mi već odavno radimo prema ESG principima.”

Drago nam je što naš rad i djelovanje u ovim područjima okrunjujemo priznanjem i nagradom. To nam daje još jaču motivaciju za nastavak djelovanja u ovim područjima.