Zaštita podataka

Zaštita podataka

Zahvaljujemo Vam se na ukazanom interesu za našu organizaciju i web stranicu. Za nas je važno da poštujemo Vaše osobne podatke. Jedno od glavnih načela u domeni zaštite podataka jeste transparentnost. Shodno tome, želimo Vas upoznati sa svim prikupljenim podacima tijekom Vašeg korištenja naše web stranice, načinima na koji ih mi koristimo, te obrađujemo.

Tijelo odgovorno za obradu i zaštitu podataka

IMACO SYSTEMTECHNIK d.o.o. Usora
Žabljak bb. 74230 Usora
Bosna i Hercegovina
Tel. +387 32 891 509 / Fax +387 32 891 511

Informativno korištenje

Tijekom informativnog korištenja stranice (što konstituira obični pregled sadržaja koji se nalazi na našoj web stranici), prikupljaju se oni podaci koje Vaš internet preglednik automatski prenosi, a to su:

  • IP adresa;
  • Datum i vrijeme upita;
  • Sadržaj zahtjeva (koju podstranicu otvarate);
  • Prenesena količina podataka;
  • Vrsta preglednika (verzija istog);
  • Operativni sustav Vašeg uređaja.

Obrasci za kontakt

Na našoj web stranici postoje dvije podstranice putem kojih nas možete kontaktirati.

Prva podstranica se nalazi pod kategorijom Ljudski resursi -> Karijera. U sklopu ove podstranice imate mogućnost poslati prijavu za posao u naš Odjel za ljudske resurse. Podaci koji se iziskuju od Vas su Vaše ime i prezime, Vaša e-mail adresa, poruka, te nužna dokumentacija (životopis, te potvrda o stručnoj spremi).

Prikupljeni podaci se pohranjuju na sljedeći način. Prvenstveno se sva priložena dokumentacija printa, protokolira, te pohranjuje u korespondirajuće registratore (fizička arhiva). Uz to, Vaši osobni podaci iz životopisa se unose u internu platformu za pohranu prijava za posao. Ti podaci se pohranjuju u trajanju od 3 godine.

Pristup podacima imaju članovi odjela iz ljudskih resursa i direktori (CEO i CTO), te voditelji datih odjela (njima se uručuje isključivo fizička dokumentacija). Nakon pregledanja životopisa od strane direktora, te voditelja, HR ponovno vraća svu dokumentaciju u odgovarajuće registratore.

Druga podstranica je kategorija Kontakt. Na datoj podstranici imate mogućnost ostaviti poruku bilokakvog sadržaja za našu organizaciju; zakazivanje sastanka, upit vezano za zapošljavanje i sl. Obrazac sadrži informacije o Vašem imenu i prezimenu, e-mail adresi, te samoj poruci koju ostavite. Podaci se dostavljaju HR odjelu u vidu e-maila, a sam e-mail se prosljeđuje na adekvatnu adresu (direktorima, tehnolozima i sl.). Podaci se koriste isključivo za potrebe odgovaranja na postavljeni upit.

Kolačići 

U ovom kontekstu, kolačići predstavljaju datotetke male veličine koje Vaš internet preglednik pohranjuje na Vaš uređaj (računar ili mobilni uređaj) prilikom posjete naše web stranice. Putem kolačića, naša web stranica može upamtiti Vaše preferencije (npr. jezik prikaza web stranice) i omogućiti Vam personalizirano korištenje naše web stranice.