O nama

Vizija: Održati i intenzivirati sistemsko partnerstvo sa izuzetnim brendovima mašinske industrije u Europi.
Misija: Rukovođenje organizacijom i projektima, temeljeno na povjerenju i međusobnom razumijevanju, uz osiguranu stabilnost i entuzijazam u pogledu budućnosti.

Zauzimamo značajno mjesto u metalnoj industriji

Obrada metala i mašinska industrija sa 100% izvozom u EU

Imaco Systemtechnik d.o.o je moderno fleksibilno poduzeće u području obrade metala i mašinske industrije sa 100% izvozom u EU.
Izuzetna logistička organizacija nam omogućava svaki, pa i najkraći termin da ispoštujemo. Naša proizvodnja obuhvata sve pojedinačne dijelove u mašinskoj industriji.
Nudimo Vam kvalitetnu suradnju tijekom projektne faze i konstruiranja svih pojedinačnih dijelova i modula za mašinsku industriju. Zajedno s našim kupcima razvijamo ideje i proizvode.
Vi imate cilj – mi razvijamo put do cilja! Vi imate ideju – mi razvijamo koncept!

Za naše klijente razvijamo individualna rješenja prema ciljevima. Zahtjevi krajnjih kupaca su uvijek naš fokus i najbitnije nam je pokazati da oni stoje u središtu našeg kako djelovanja tako i našeg poduzeća.

Možemo da ispratimo projekat prema vašim točno izdefiniranim zahtjevima ili da samostalno osmislimo cijeli modul. Pratimo naše kupce i nakon isporuke proizvoda.

Prije svega u proizvodnji specijalnih mašina puštanje u pogon i servis mašina uvijek predstavlja veliki izazov i u tom segmetnu smo u potpunosti na usluzi našim kupcima.

Po želji i nakon detaljne obuke od strane kupca nudimo ovu uslugu i pratimo naše partnere kroz ovu fazu.
Dugoročno zadovoljstvo naših kupaca naš je fokus.

Kvalitetu naših proizvoda i dugogodišnje zadovoljstvo naših kupaca opravdali smo posjedovanjem certifikata: ISO 9001:2015. Uspješno smo izvršili certifikaciju zavarivanja prema standardu ISO 3834-2.

Tražite pouzdanog partnera za održivu industrializaciju i proizvodnju Vaših produkata?

Kod nas ste na pravoj adresi!

Zakažite sastanak!

Organizirat ćemo zajednički sastanak gdje nam možete predočiti Vaše ideje. Za naše klijente razvijamo individualna rješenja prema ciljevima.

Izvoz 100% u Europsku uniju