Pečat 100 najvećih za Imaco Systemtechnik / Green Revolution

“100 najvećih u BiH i regionu”, je događaj kojeg tradicionalno, već 36 godina, organiziraju Poslovne novine sa partnerima. Manifestacija 100 najvećih u Bosni i Hercegovini i regionu nije tek analiza rezultata i podjela priznanja, ove godine je obilježena i konferencijom Green Revolution koja je okupila vodeće stručnjake iz područja obnovljivih izvora energije, očuvanja okoliša i e-mobilnosti sa ciljem promicanja ključnih pitanja o održivom razvoju, prelasku na obnovljive izvore energije i promicanju zelenog načina života.

Sudionici su imali priliku čuti predavanja od najcjenjenijih stručnjaka u ovim područjima, sudjelovati u panel raspravama i umrežiti se sa drugim uspješnim privrednicima. Tijekom konferencije s razgovaralo i o inovacijama u tehnologiji obnovljivih izvora energije, najnovijim trendovima u očuvanju okoliša i prednostima koje e-mobilnost nudi.

Najvažniji trenutak za našu organizaciju jeste dobitak Pečata 100 najvećih. Pečat 100 najvećih je najveće priznanje i dobija ga samo jedna firma za sveukupne rezultate poslovanja koji su povećani u odnosu na godinu ranije.

Sa povećanjem izvoza za 83%, prihoda za 59%, dobiti za 40% i broja uposlenih za čak 64%, pečat 100 najvećih zasluženo je otišao u ruke naše direktorice Karoline Pranjić. Ponosni smo što naša organizacija nosi ovakav pečat i priznanje, što nam daje još veću motivaciju u budućnosti.