Posjeta ŽRK “Bosna” Tešanj

06.04.2023. su našu organizaciju posjetili članovi ženskog rukometnog kluba “Bosna” iz Tešanj. Trener Dino Sinanović, je u pratnji potpredsjednice kluba i tri igračice izrazio zahvalu uz prikladne poklone, za našu podršku klubu tijekom prošle godine.

Čuli smo zanimljivosti oko samog osnivanja kluba, te kako su nekada bili dio muškog rukometnog kluba u Tešnju, ali su se prije otprilike 2 godine odvojili i sada u ovom klubu igraju samo djevojke koje nižu odlične uspjehe. Saznali smo da imaju i svoju školu rukometa za djevojčice, te da u ovom klubu nijedan član ne plaća članarinu, što je za svaku pohvalu.

Složili smo se da bi svako dijete trebalo imati priliku trenirati sport koji želi, bez obzira na financijsku situaciju. Kako bismo im pomogli u ovom nastojanju, obećali smo našu podršku klubu i u ovoj godini, te u godinama koje dolaze.

Ono što je također pohvalno jeste način na koji djevojke govore o svojim uspjesima i što se kroz cijelu priču provlači važnost timskog rada. Kako kaže trener Dino: “Iz svakog poraza uzimamo ono što je bilo dobro, a iz svake pobjede analiziramo što je bilo loše i ako idemo u zid, idemo svi zajedno”. Važan je balans i timski rad.

Želimo vam mnogo uspjeha u utakmicama koje dolaze i nadamo se da će vaše zalaganje i rezultati biti uočljivi svima, te da će svi prepoznati vrijednost ovog kluba. Drago nam je da mi jesmo.

Vidimo se na tribinama!